O a faʻafitauli e tatau ona faʻalogo i ai pe a faʻaaogaina le masini paʻu paʻu paʻu i le olaga i aso faisoo?

faafitauli1

O a fa'afitauli e tatau ona fa'alogo i ai pe a fa'aaogaina le masini fafaga pa'u pa'u i aso uma?O le pa'u pa'u fafaga masini fafaga ma momoli → pa'u pauta fafaga → vibrating lafoa → fa'afo'i le pauta vili → sieving pauta → otometi fa'atumu fa'asologa fa'atumu fa'asologa ma fa'amautu i le fa'asologa.E ala mai i le tusiga o loʻo mulimuli mai, o loʻo i ai se matou malamalamaga auiliili o le malamalama talafeagai o le masini fafaga faʻafefete.

faafitauli2
faafitauli3

A maeʻa le faʻaogaina o meafaigaluega, amata le gaosiga.Liligi le pauta i totonu o le pusa pa'u po'o le fusipa'u fafaga i se saoasaoa tutusa.Ole aofaʻi ole paʻu e tatau ona faʻaopoopo e tusa ai ma le tulaga o le gaosiga moni.Aua ne'i fa'aopoopo tele i le taimi e tasi e fa'atupu ai le fa'apipi'i.

A maeʻa ona faʻasalalau solo le paʻu paʻu, e mafai ona fafagaina i le gaosiga.E tatau ona fafaga mea mata i totonu o le tane teu i luga aʻe o le fusi fafaga fafaga e masini poʻo le lima, ma o le tele o meaʻai e fafaga e faʻatonutonu e ala i le fetuunaʻi o le tikeri o le paʻu fafo.(Fetuutuunai e tusa ai ma le tulaga o le gaosiga moni)

O le saoasaoa o le paʻu, faʻamalo fusi fusi, ma le paʻu faʻatumu sikulima e mafai ona fetuutuunai e ala i taimi converter, lea e mafai ona fetuunai talafeagai e tusa ai ma manaoga o le gaosiga.

O loʻo i ai se ipu vibration laʻititi i lalo o le pusa paʻu, faʻalogo lelei pe iai le faʻaputuina o mea i le taimi o le faʻaaogaina.

O le fusipa'u mata o fafo o lo'o fa'apipi'iina i se poloka vibrating, lea e aveese ai le tele o le pa'u pa'u i luga o le oloa e ala i le vibration.O le vibration amplitude e fesoʻotaʻi lelei ma le saoasaoa o le taʻavale o le fusi, ma e mafai ona fetuunai e tusa ai ma le tulaga moni.

E matua fa'asa ona fa'aofi lima i totonu o le auger i le taimi o le gaosiga o le pauta toe fa'afo'i auger.

Afai e te faʻalogoina le leo le masani o meafaigaluega i le taimi o le gaosiga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi le ki faʻafuaseʻi taofi faʻafuaseʻi ma tipi le mana mo le asiasiga e aloese ai mai le faʻaleagaina e le tatau.E matua faʻasaina le aveese o puipuiga e pei o leoleo afi ma filifili filifili i le taimi o le faʻaogaina o meafaigaluega.

Afai o lo'o i ai le pa'u o le pauta i itu uma e lua o le sikulima tu'usa'o, e mafai ona fa'afetaui i le fa'amauina o fa'amau.Fa'amolemole fa'amama meafaigaluega ile taimi pe a uma ona fa'aoga.

E ala i le tusiga o loʻo i luga, ua matou aʻoaʻoina e uiga i le roller powder coating machine, ma faʻamoemoe o le a fesoasoani i tagata uma.E mafai ona e faʻaauau pea ona gauai atu i nisi o malamalama e uiga i le masini paʻu paʻu paʻu.


Taimi meli: Mati-13-2023