E fa'afefea ona fai le McDonald's Chicken McNuggets: la'asaga ta'itasi mai le moa piniki atoa e aunoa ma le pipii i le pa'u tempura, fa'amatalaga uma.

“Matou te le taia uma le moa.”A oo mai i le auala na faia ai e McDonald's Canada lana taʻutaʻua Chicken McNuggets, e le faʻafefeteina e le kamupani upu.
A oo mai i le auala na faia ai e McDonald's Canada lana taʻutaʻua Chicken McNuggets, e le faʻafefeteina e le kamupani upu.Ina ua fesiligia e Victoria's Katie pe latou te faʻaaogaina moa atoa e fai ai a latou oloa moa lauiloa, na tali atu le kamupani i ni nai vitio mai la latou faasologa vitio "Our Food, Your Questions".
I se tasi o vitio, o Amanda Straw, o se "tagata auai i le ponaivi" i le Cargill Ltd. i Lonetona, Ontario, na te vavaeina ma le lima le moa i luma o le mea pueata, e mafai ai e tagata matamata ona vaai "mea tatou te faaaogaina, o a vaega o le moa tatou te faaaogaina, ma o a vaega o le moa tatou te faaaogaina.”o a vaega o le moa tatou te le faaaogaina?Ona amata lea ona ia tipitipi le moa.A o ia faia lea mea, na tafe mai ai ma le mata'utia moa i lalo o le laina fa'apotopotoga i luga o le fola o le falegaosimea a Cargill, masalo o lo'o agai atu i lo latou taunuuga o McNuggets.Afai e fa'aoso tele ai oe, fa'alogo atili.o le a toe tosina atu lou mafaufau pe a fai atu Straw, “Ona gauia lea o vae,” ma faamautinoa atu i le aofia, “O le a tatou toe siaki ina ia mautinoa e leai ni ivi.”Afai e tasi le mea tatou te iloa e uiga i meaʻai a McDonald, o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi ia i latou.E lelei ponaivi, ae o ponaivi moni e mautinoa lava e leai.Ma o le tala mulimuli ua tatou tuua?“Matou te faʻaaogaina sina paʻu i a matou oloa.“
E ui o le malamalama i le itu sili o filosofia o Chicken McNuggets e manaʻomia ai le tele o galuega, e pei o le suʻesuʻeina o le talaaga o lona foafoa, o loʻo faʻapipiʻi e McDonald le tele o vitio e fai ai lena mea ma faʻateʻaina le tele o manatu sese ma talatuu i le taulaga.E masani ona faitio tagata o loo siomia o ia i le dunk.
I se isi vitio i luga o le autu lava lea e tasi, Nicoletta Stefu, le "pule o sapalai filifili" mo McDonald's Kanata, tali se fesili mai Edmonton's Armand pe o i ai i Chicken McNuggets le "lanu piniki" taʻutaʻua lea ua tuuaia i nisi o meaʻai vave 'hamburgers i totonu. tausaga talu ai nei...
Na amata ma le lototele e Stefu lana tala i se ata o le slime piniki (po o le slime e pei ona taʻua i nisi taimi) ma alu e faʻateʻaina tala o loʻo i totonu o a latou meaʻai.“Matou te le iloa po o le a po o fea foi e sau ai,” o lana tala lea, “ae leai se mea e fai ma a matou Chicken McNuggets.”Ona alu lea o ia i le fale gaosi oloa a Cargill e feiloai ai ma Jennifer Rabideau, "Cargill's Product Developer."Saienitisi," "O loʻo latou agaʻi atu i, e te mateina, le matagaluega faʻamaʻi.O nei aso, e foliga mai e le fiafia le McDonald's i le faʻamalamalamaina o a latou meaʻai e amata i se manu atoa.O le a le isi manatu?Aano o susu papa'e matagofie.E aoina le briskets i totonu o koneteina o loʻo laina i taga palasitika ma lafo i le "potu faʻafefiloi."O iina, e faʻapipiʻi ai le paluga moa i se pakete ma faʻafefiloi ma "mea faʻamaʻi ma paʻu moa."
O le paluga e alu i totonu o se "potu fau," lea-e pei ona e mateina pe a e sioa atu i le Chicken McNuggets i se taimi umi-o le sosi moa e faia ni foliga autu se fa: polo, logo, seevae, ma aniani.fusiua.
O le isi, o le faʻapipiʻi faʻalua lea - lua suʻega.O le tasi o le paluga "malamalama", o le isi o le "temppura".Ona falai māmā lea, sasa, fa'aisa ma i'u ai ina lafo i se fale'aiga i le lotoifale e mafai ona oka ma saunia e fa'amalieina ai lou mana'o i mea'ai i le leva o le po!
O lo'o naunau le Postmedia i le fa'atumauina o se fa'alapotopotoga ola ae fa'alemalo mo talanoaga.Fa'amolemole ia fa'atumauina fa'amatalaga talafeagai ma fa'aaloalo.O fa'amatalaga atonu e o'o i le itula e fa'aalia i luga o le saite.E te mauaina se imeli pe a e mauaina se tali i lau faʻamatalaga, o loʻo i ai se faʻafouga i se autu e te mulimuli ai, pe afai o se tagata faʻaoga e te mulimuli i faʻamatalaga.Fa'amolemole asiasi i la matou Ta'iala mo Nu'u mo nisi fa'amatalaga.
Ua fa'ailoa mai e se kamupani e fa'avae i Vancouver se laina o mea e fa'aaoga mo tagata ta'aalo a Kanata e aga'i atu i Pale i lenei taumafanafana e tauva i Ta'aloga Olimipeka ma Paralympic 2024.
© 2024 National Post, o se vaega o le Postmedia Network Inc. Ua taofia aia tatau uma.O le tufatufaina atu e le'i fa'atagaina, toe tufatufaina atu po'o le toe fa'asalalauina e matua fa'asaina lava.
O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaogaina kuki e faʻapitoa ai au mea (e aofia ai faʻasalalauga) ma faʻatagaina matou e iloilo a matou fefaʻatauaiga.E mafai ona e faitau atili e uiga i kuki iinei.I le fa'aauauina o le fa'aogaina o la matou 'upega tafa'ilagi, ua e malilie i la matou Tu'uga o Au'aunaga ma Faiga Fa'alilolilo.
E mafai ona e pulea tala o lo'o fa'apolopolo i lau tala e ala i le kilikiina o le X i le pito i lalo taumatau o se tala.


Taimi meli: Apr-19-2024